Кметицата на Младост Десислава Иванчева остава в ареста, предаде репортер

...
Кметицата на Младост Десислава Иванчева остава в ареста, предаде репортер
Коментари Харесай

Апелативният спецсъд остави в ареста кметицата на Младост

Кметицата на " Младост " Десислава Иванчева остава в ареста, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Апелативният спецсъд гледа мярката на кмета на „ Младост” през днешния ден. Магистратите заседаваха по въззивни тъжби на обвинените Петко Дюлгеров, Биляна Христова-Петрова и Десислава Иванчева.
В края на предходната седмица долната инстанция - спецсъдът остави в ареста кметицата на " Младост " Десислава Иванчева. В ареста с най-тежката мярка задържане под стража Специализираният углавен съд остави и нейната заместничка Биляна Петрова. В ареста остава и Петко Дюлгеров.
Днес също по този начин бе назначен краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на " Младост ". Столичният общински съвет (СОС) на процедура накара човек, който не желае да поеме краткотрайно поста на кмет на регион " Младост ", да го поеме. Става въпрос за зам.-кмета на регион " Младост " Владимир Клисуров. Това, обаче, стана с уточнението, че отговорностите няма да бъдат изпълнявани единствено от Клисуров, ами и от другия зам.-кмет на " Младост " арх. Румен Русев – тъй като кметицата на " Младост " Десислава Иванчева не е разписала експлицитна заповед, че заместител би трябвало да ѝ е единствено и само Клисуров, а само през съобщение за отпуск е показала него за заместител
Припомняме, че кметицата на " Младост " бе задържана показно предходната седмица пред Спортната палата в София, в колата й бяха открити 70 000 евро рушвет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР