Кметът Здравко Димитров и председателят на Общинския съвет Александър Държиков

...
Кметът Здравко Димитров и председателят на Общинския съвет Александър Държиков
Коментари Харесай

Здравко Димитров и Иван Тотев свикват спешно брифинг за Пана...

Кметът Здравко Димитров и ръководителят на Общинския съвет Александър Държиков ще оповестят позицията  си за „ Пълдин туринвест ” и „ Международен панаир Пловдив ” на брифинг, незабавно призован в постройката на Община Пловдив. 

Очаква се на конференцията да участва и Иван Тотев, регионален координатор на ГЕРБ. Групата на ГЕРБ отхвърли да участва на днешната изключителна сесия, поискана от съветниците от Демократична България и техни сътрудници с предложение да не се дава единодушие за нарастването на капитала посредством апорт на акциите на Община Варна в смесеното сдружение. Общото заседание е планувано за 13 часа в парк-хотел „ Санкт Петербург ” и съгласно последното решение на Общинския съвет, взето най-вече с гласовете на ГЕРБ и Автентична лява Българска социалистическа партия, представителят на Община Пловдив Ясен Михайлов е длъжен да поддържа нарастването на капитала на „ Пълдин туринвест ”.

Спешната конференция е планувана след диалога с водача на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка на присъединяване на общината в сдружението и контрола, който има Георги Гергов. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР