Кметът Терзиев трябва да е търсещият и водещата фигура, но

...
Кметът Терзиев трябва да е търсещият и водещата фигура, но
Коментари Харесай

Пламен Данаилов, общински съветник от ИТН: Няма да се стигне до нови избори за Общински съвет в София

Кметът Терзиев би трябвало да е търсещият и водещата фигура, само че не е
В интервала на блокаж общинските съветници не взимат заплати

Изключително мъчно е да се стигне до нови избори за Общински съвет в София, съобщи през днешния ден общинският консултант от Има Такъв Народ Пламен Данаилов, който партията предложи за ръководител на СОС.

“Плашене с нови избори е по-скоро някакъв опит за операция да стигне до диалог ”, счита той и акцентира, че в случай че се стигне до вид избори, това ще е срамно леке върху СОС и изборната интензивност би била извънредно ниска.

Данаилов напомни, че първата политическа мощ ППДБСС няма изявен водач и би трябвало да търси метод за сформиране на болшинство и поддръжка за своите хрумвания и политики, само че досега те не се оправят. “Кметът отсъства, той не е търсещата фигура, а би трябвало да бъде водещият и да търси поддръжка ”, безапелационен бе Пламен Данаилов.

Според него нищо съдбовно към момента не се е случило, поради това, че няма определен ръководител и непрекъснати комисии. Данаилов разгласи, че за този интервал на блокаж общинските съветници не взимат заплати.

Според него председателски места в непрекъснатите комисии би трябвало да получат всички показани партии в СОС по отношение на тяхната тежест, в това число опозицията, с цел да може тя да управлява ръководещите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР