Кметът Стойчо Баненски проведе поредната от набелязаните работни срещи с

...
Кметът Стойчо Баненски проведе поредната от набелязаните работни срещи с
Коментари Харесай

Кметът на Банско Стойчо Баненски обсъди проблемите във ВиК сектора


Кметът Стойчо Баненски организира следващата от набелязаните работни срещи с институциите, работещи на територията на община Банско. Тя беше с представители на ВиК, сектор Банско.
Кметът се срещна с съответната конюнктура преди зимния сезон и дискутира проблемите с инж. Георги Пидов и инж. Спасимир Вацев.
Особено мощен акцент в диалога беше подложен от страна на кмета Баненски върху незабавното възобновяване на настилката по улиците, където са осъществявани поправки. Кметът обърна внимание, че възобновяване на асфалта и паважа след отстраняването на повреди се бави, а това основава стеснение на жителите затруднява придвижването. Той изиска съответни периоди за възобновяване на настилката на улиците „ България “, „ Тодор Александров “, „ Цар Симеон “, „ Иван Вазов “, „ 5-ти Октомври “, „ Гоце Делчев “ и „ Братя Велеганови “.
На срещата беше разисквано реализирането на капиталовата стратегия на ВиК за община Банско и бяха набелязани съответни задания за 2024 година
Специалистите осведомиха кмета, че от тазгодишната стратегия остава за дотъкмяване единствено подмяната на водопровода на ул. Радон Тодев “ в гр. Банско.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР