Кметът Стоянов и ръководството на община Сандански, радушно посрещнаха днес,

...
Кметът Стоянов и ръководството на община Сандански, радушно посрещнаха днес,
Коментари Харесай

В Сандански посрещнаха делегация на Посолството на Китайската народна република в България

Кметът Стоянов и управлението на община Сандански, задушевно посрещнаха през днешния ден, в постройката на община Сандански, делегация на Посолството на Китайската национална република в България с дипломат Н. Пр. ДУН Сяодзюн.

На срещата с Посланика на една от най-бързо разрастващите се страни в света - Китай, бяха разисквани значими въпроси, отнасящи се до развиването на туризма, земеделието и културата. Основна тематика в полемиката бе основаването на мост за съдействие сред двете страни и в частност - Сандански, посредством Посолството на Китай в България. За развиване на партньорските връзки и разискване на опциите за двустранно партньорство, е проведена и среща на делегатите с представители на локалния бизнес.

В израз на утвърждаващото се партньорство сред община Сандански и Китайската национална република, в края на месец юни в Сандански ще бъде подписан Меморандум за съгласие за определяне на партньорски връзки с град Лъшан, провинция Съчуан.

Посланикът на Китайската национална република изрази възхищението си от естествените дадености на района и желанието си да повтори визитата в Сандански, с цел да се запознае от близко с процеса на винопроизводство. Кметът Стоянов с подготвеност одобри предлагането и съобщи, че на драго сърце Сандански ще бъде хазаин и в бъдеще на всяка аудиенция в името на едно ползотворно бъдещо съдействие.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР