Кметът от БСП въведе мярка от програмата на левицата 150

...
Кметът от БСП въведе мярка от програмата на левицата 150
Коментари Харесай

Община Русе с финансова помощ за второ дете, близнаци и осиновяване

Кметът от Българска социалистическа партия вкара мярка от програмата на левицата
150 лв. за второ дете и 400 лв. за близнаци ще получават от общината родителите и осиновителите в Русе. Това предложение на кмета на Русе Пенчо Милков бе признато от Общинския съвет.
 Корнелия Нинова: 2021-a е годината на експертите в стопанската система и финансите Корнелия Нинова: 2021-a е годината на експертите в стопанската система и финансите
Освен думата " рецесия " с всичките ѝ измерения, с която може сбито да се опише отминаващата година, се оказва, че се е сбъднала минало...
Мярката е част от. Така левицата продължава да извършва ограниченията, които предлага на жителите на местата, където Българска социалистическа партия завоюва изборите.
Помощта е предопределена за хора с непрекъснат и сегашен адрес на територията на Община Русе, като единият родител следва да е живял непрекъснато там не по-малко от една година преди раждането на детето. Освен това родителите би трябвало са навършили 18-годишна възраст все още на раждането. Нужно е също да имат непрекъснати здравноосигурителни права при подаването на настояването.
„ За подкрепяне на виновното родителство сме планували 170 000 лева в бюджета за 2021 година “, разясни кметът на Русе Пенчо Милков.
Подобна мярка Българска социалистическа партия предложи в различния си бюджет в Народното събрание, когато бе дискутиран Бюджет 2021 на страната. Помощта да е 6 500 лв. за второ и трето дете, с изискване родителят да се е осигурявал най-малко две години преди този момент. Предложението на левицата, обаче, бе отхвърлено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР