Кметът Николай Мелемов обяви 19 май за Ден на траур

...
Кметът Николай Мелемов обяви 19 май за Ден на траур
Коментари Харесай

Ден на траур в Смолян в памет на председателя на Общинския съвет

Кметът Николай Мелемов разгласи 19 май за Ден на печал на територията на община Смолян в памет на Венера Райчева Аръчкова - ръководител на Общински съвет-Смолян, оповестиха от Общината.

Националните и общинските флагове на всички общински здания са свалени на половина.

Отменя се провеждането на всички развлекателни мероприятия и спортни надпревари през траурния ден, а когато анулацията на обещано събитие е невъзможна, то следва да стартира с минута безмълвие или слово в памет на Венера Аръчкова - ръководител на Общински съвет.
 Община Смолян
Венера Аръчкова е родена на 9 октомври 1962 година Бакалавър по „ Счетоводство и надзор “ и магистър „ Финансов мениджмънт “ от ПУ „ Паисий Хилендарски “. Притежаваше документи по „ Международни счетоводни стандарти “.

Била е шеф на компания и гл. счетоводител на сдружение. Един мандат имаше като общински консултант. От 2011 година до 2015 година беше шеф на дирекция „ ФСДБ “ в община Смолян.

През 2015 година получи премията за финансист-новатор от сътрудниците й общински финансисти в цялата страна. От 2015 година до 2019 година беше зам.-кмет на Смолян с сектор финанси, след което бе определена за ръководител на Общинския съвет в Смолян.

Венера Аръчкова не жалеше сили и сила, с цел да работи в интерес на хората от община Смолян. Винаги усмихната и приветлива, посрещаше жителите и решаваше проблемите им.

Дълбок реверанс пред светлата ѝ памет!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР