Кметът не може да изброи заводите, които сме направили. Шумен

...
Кметът не може да изброи заводите, които сме направили. Шумен
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Никога не съм излъгал избирателите

Кметът не може да изброи заводите, които сме създали. Шумен тегли повече промишлен ток от Варна. Преди да пристигна ГЕРБ да ръководи шуменци нямаха пречиствателна станция. Стотици милиони инвестирахме в инфраструктура. Това, което сме построили, те не могат да го боядисат. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с жителите на Шумен в границите на предизборната акция на партията.

Той означи, че бъдещето на Варна, Шумен, Търговище, Разград и така нататък без Автомагистрала „ Хемус “ щяло да замре. „ Две години - нищо. Закарайте ни да забележим нещо направено от вас! “, прикани той.

„ За две години инфлацията е сред 40 и 60%. Това значи, че някой им взема прикрит налог. Затова всеки ден приканвам президентът Радев да извади финансите на страната “, сподели Борисов.

„ Аз в никакъв случай не съм излъгал гласоподавателите “, посочи водачът на ГЕРБ. „ Аз не неистина пенсионерите, че ще им подвигна пенсиите, тъй като ще им банкрутираме децата. Хората по тази причина ни избират, тъй като желаят непоклатимост “, сподели той.

„ Ние сме виновни хора и ще предложим държавно управление. Ще приемем поддръжка от всеки, който припознае програмата ни “, разгласи Бойко Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР