Кметът на Враца Калин Каменов заяви, че се е свързал

...
Кметът на Враца Калин Каменов заяви, че се е свързал
Коментари Харесай

Кметът на Враца обясни какво ще става с боклука в града

Кметът на Враца Калин Каменов съобщи, че се е свързал с компанията, която е притежател на използваните тонер касети. Коментарът му пристигна откакто стана ясно, че се ревизира площадка за боклуци в града, където са открити доста употребявани тонер касети и други боклуци.

"Нито една институция не е известена за складирането на балите с отпадъчни материали ", съобщи Каменов.

"Идеята на притежателя на тези касети по никакъв метод не е коментирана с мен и екипа ми. Не е редно този метод да се работи!

Кметът на Враца проговори за 50 тона италиански отпадък

Първо, се внасят плановете, съгласуват се с общината, съгласуват се с инспекцията по околна среда и по-късно се пристъпва към дейности, свързани с доставка на първични материали и материали за преправяне ", съобщи още кметът, представен от Стандарт.

От компанията го уверили, че ще провеждат трошене и разделно събиране на желязото и пластмасата от тях. Желязото ще се предава за вторични първични материали, а пластмасата ще се продава на фабрики, като суровина.

На територията на Враца няма да се прави горене, размразяване или друга термична обработка, която би навредила на природата, както и да се складират отпадъци, съобщи Каменов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР