Кметът на Враца Калин Каменов се подигра с шефа на

...
Кметът на Враца Калин Каменов се подигра с шефа на
Коментари Харесай

Кметът на Враца с подигра с Боби Михайлов

Кметът на Враца Калин Каменов се подигра с шефа на БФС Боби Михайлов. Атаката е поради локалния Ботев, който този сезон много постоянно е ощетяван от реферите. Врачани са пресметнали, че поради съдийски отсъждания, до този миг са изгубили най-малко 15 точки през сезона. Поводът на недоволството на Каменов идва след дискусионната дузпа, отсъдена от рефера Красен Георгиев в интерес на Арда, с помощта на която отборът на Александър Тунчев се добра до равенството в Кърджали.
" Вече изрично мога да заявя, че Ботев е най-мразеният от " трезвото " управлението на БФС, футболен тим в България. Ние сме и най-ощетеният от родните съдии отбор. Въпреки това имам вяра, че справедливостта рано или късно ще спечелва. Убеден съм, че неправдата прави един екип още по-силен и обединен. Ще се борим до дъно за своята чест. Дори да ни извадят от групата, в която и лига да играем, Ботев ще продължи да бъде клуб на мъжкари, за които футболът е наслаждение и празник за хората, а не тото и спортна проституция. Никой не може да ни отнеме това, което можем да реализираме сами.
Достойнството не се купува, то се заслужава. Коса се присажда, чест не ", написа във фейсбук Каменов. Той засяга точно Михайлов, който преди години си присади коса.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР