Кметът на Враца - Калин Каменов обяви по-строги мерки в

...
Кметът на Враца - Калин Каменов обяви по-строги мерки в
Коментари Харесай

Кметът на Враца обяви строги мерки в общината заради пандемията от COVID-19, вижте какви са ограниченията /заповед/

Кметът на Враца - Калин Каменов разгласи по-строги ограничения в общината поради пандемията от ковид, оповестяват от локалната администрация.
След съвещания с членовете на Общинския действен щаб, краткотрайно се вкарват спомагателни ограничения.
Всички спортни и културни мероприятия на закрито, които се провеждат от Община Враца и звената към нея, ще бъдат прекратени. Тържествата в детски ясли и градини на закрито също ще бъдат прекратени. Прекратяват се срещите в пенсионерските клубове до второ разпореждане.
Община Враца предлага на ръководителите на креативен сформира и спортни клубове да лимитират провеждането на събития на закрито, а репетиционният и подготвителен развой да се организира при строго съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Директорите на образователни заведения е належащо да вкарат аналогични ограничения. Препоръчително е и притежателите на нощни клубове, питейни заведения и нощни заведения да съблюдават прецизно наредбите за претовареност на местата.
Успоредно с въведените спомагателни ограничения, всекидневно не престават взаимните инспекции от РЗИ, БАБХ, Инспекторат и полиция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР