Кметът на Враца Калин Каменов, който е и председател на

...
Кметът на Враца Калин Каменов, който е и председател на
Коментари Харесай

Ботев въстана срещу съдийския произвол

Кметът на Враца Калин Каменов, който е и ръководител на УС на футболния Ботев, призна, че клубът обмисля да подаде тъжба против съдийството на мача с Несебър (1:1) от петия кръг на Втора професионална лига.

" Афектиран съм, тъй като тимът се показа доста едва. През второто полувреме съдиите и в частност страничният рефер по нашата офанзива влезе в тона на безобразната игра и отсъди няколко несъществуващи засади. Ще прегледаме видеозапис от противоречивите обстановки и обмисляме с екипа да подадем контестация. Но какво от това? Една тъжба няма да промени резултата и няма да скрие обстоятелството, че през днешния ден Ботев беше безобразно слаб ", разгласи кметът на Враца.

" Недоволен съм от неналичието на предпочитание за игра. Та ние нямаме прецизен удар към вратата като се изключи гола, който вкарахме. При срещи с тимове като Несебър, който беше изоставен от много футболисти, неналичието на предпочитание за изява не може да не ме тормози, тъй като тимът ни има качества. Казах на футболистите и треньорите още в тунела, че би трябвало да се засрамят от днешния мач, тъй като с такива игри не можем да вървим към високите цели. Аз не желая тимът ми да се показва по този метод, не желая да виждам повече подобен Ботев ", съобщи Каменов.

 Виктор Василев подписа с Ботев (Враца)
Бивш футболист на Левски подписа с Ботев (Враца)

Юношата парафира с клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР