Кметът на Виена Михаел Лудвиг представи днес нови мерки срещу

...
Кметът на Виена Михаел Лудвиг представи днес нови мерки срещу
Коментари Харесай

Виена затяга мерките срещу COVID-19

Кметът на Виена Михаел Лудвиг показа през днешния ден нови ограничения против COVID-19, които са по-строги от ограниченията в останалите провинции.

Те влизат в действие от 1 октомври и плануват достъп само за имунизирани и оздравели в нощни заведения - нощни заведения, питейни заведения и клубове. В цялата комерсиална мрежа стават наложителни маските FFP2. Разрешава се личният състав да носи елементарни маски.

Същите ще са разпоредбите и за всички увеселителни, спортни или културни събития с повече от 500 участници, без значение дали са навън или в затворени пространства, дали публиката е с избрани места или не.

На публичните места, където към момента ще се позволяват неимунизирани с негативен тест, да вземем за пример в заведенията за хранене, ще е належащо пробата да е PCR.

Михаел Лудвиг съобщи, че е добре всички работодатели да изискват от чиновниците си или да бъдат имунизирани, или да имат документ за прекаран COVID-19, или пък годен PCR тест, като добави, че това би трябвало да реши централно австрийското държавно управление.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР