Кметът на Видин Цветан Ценков е асфалтирал пътя пред кооперацията

...
Кметът на Видин Цветан Ценков е асфалтирал пътя пред кооперацията
Коментари Харесай

Невиждана наглост! Цветан Ценков асфалтира пред дома си, докато Видин е осеян с трапове /снимки/

Кметът на Видин Цветан Ценков е асфалтирал пътя пред кооперацията си, споделят възмутени поданици на града.
Докато регионалният център е посипан с необезопасени трапове, а жителите му ежедневно трошат колите си, градоначалникът се е погрижил за своя автомобил. Възмутен видинчанин е снимал прясно положения асфалт пред блока на кмета и е споделил фотоса във фейсбук, с цел да видят повече хора до каква степен се простира наглостта на Цветан Ценков.
"Па изчислен до сантиметър - тъкмо единствено за пред кметските палати. Но то пък дори и нататък има. Ама нататък било една кръпчица асфалтчето, викат тия неблагодарниците. А то не е кръпчица ей, а Перла Балканска. Не видите ли? Пък викат ни били дали документ и на хартията пишело, че корупцията ни била нулева. Във Видин това. Кой не има вяра да пита кмета. Той ги схваща нещата. Видин не на две, на 102 скорости! ", написа гневният мъж в поста си.
За малко под обявата заваляха мнения от десетки поданици на града, които демонстрираха големите дупки, зейнали по улиците и пред техните блокове.
"Ние, елементарните данъкоплатци, ще се молим след години да ни излезе шансът да ни асфалтира някой непокътнат кмет...евентуално! ", "Асфалтът единствено пред кметската кооперация! Тия към този момент се гаврят с нас! ", са част от гневните мнения.
Видинчани са безапелационни, че безцеремонното държание на Цветан Ценков минава всевъзможни граници и е извънредно време той да спре да гледа единствено себе си и подчинените си, и да си отвори очите за проблемите на своите гласоподаватели.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР