Кметът на Видин Огнян Ценков е избран за зам.-председател на

...
Кметът на Видин Огнян Ценков е избран за зам.-председател на
Коментари Харесай

Кметът на Видин е избран за зам.-председател на Регионалния съвет за развитие на Северозападния район

Кметът на Видин Огнян Ценков е определен за зам.-председател на Регионалния съвет за развитите на Северозападния регион до 30 юни тази година, на извършеното през днешния ден съвещание във Видин. Това оповестяват от регионална администрация Видин. В дневния ред на срещата, която бе закрита за медии, са прегледани 12 точки.

Представител на Агенция "Пътна инфраструктура " е уведомил членовете на Съвета за напредъка в дейностите по подготовката и доизграждането на автомагистрала "Хемус ", в това число визия за съгласуваност с главните посоки по републиканската пътна мрежа на територията на региона и настояща информация за напредъка по плана за пътя "Видин - Ботевград ". Представена е настояща информация по отношение на благоприятни условия за смяна на междинни и дефинитивни знаци при осъществяване на Инвестиционните стратегии на общините от Северозападен регион.

На съвещанието са разисквани и гласувани оферти на общините от Северозападен регион за единно мнение до Централното координационно звено в Администрацията на Министерски съвет, по отношение на нуждата през новия програмен интервал да бъдат планувани средства за финансиране на екологичен градски и междуселищен превоз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР