Кметът на Велико Търново Даниел Панов се срещна със световноизвестния

...
Кметът на Велико Търново Даниел Панов се срещна със световноизвестния
Коментари Харесай

Кметът на Велико Търново се срещна със световноизвестния писател и журналист Ерик Уайнър

Кметът на Велико Търново Даниел Панов се срещна със световноизвестния публицист и публицист Ерик Уайнър. Гостуването му в историческата и духовна българска столица е по покана на издателя, общински консултант и държавник Нейко Генчев, оповестиха от пресцентъра на общината.

По време на срещата Даниел Панов е срещнал Ерик Уайнър с историята и богатото културно-историческо благосъстояние на града и одобряването му като интернационален център на културния туризъм.

Кметът е описал и актуалното развиване на града, дружно с политиките за привличане на младежи и вложения. Единодушно е било мнението за ролята на Великотърновския университет за образа на града.

Велико Търново се радва и на от ден на ден четящи хора. Само за предходната година над 8000 са новите читатели в Регионалната библиотека, е показал Даниел Панов.

В България Ерик Уайнър бе специфичен посетител на Световния конгрес на осведомителните организации, който се организира един път на три години и шестото му издание с хазаин Българска телеграфна агенция бе в София от 13 до 15 юни 2019 година Днес Ерик Уайнър бе почетен с купата Doctor honoris causa на Великотърновския университет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР