Кметът на Варна Иван Портних връчи почетни плакети на Елвира

...
Кметът на Варна Иван Портних връчи почетни плакети на Елвира
Коментари Харесай

Кметът Иван Портних награди европейската шампионка по художествена гимнастика Елвира Краснобаева

Кметът на Варна Иван Портних връчи почетни плакети на Елвира Краснобаева - европейска шампионка по художествена гимнастика, и на нейната персонална треньорка Светлана Юриевна. 14-годишната Елвира се върна от европейското състезание за девойки в Израел със златен орден на обръч и сребърен на топка, сграбчи и бронз в отборната конкуренция. 

Това е първа самостоятелна европейска купа за Варна в този спорт.  " Благодаря на Елвира, на треньорите, на всички, които имат заслуги за това Варна и България да бъдат още веднъж част от международната златна карта на художествената гимнастика. Гордеем се с достиженията на варненската школа, която продължава да основава първенци. Бъдете здрави, все по този начин сполучливи и златни “, сподели кметът. " Щастлива съм от тази победа. Много се веселя и съм признателна на треньори, хореографи, на всички, с които работя “, съобщи Елвира.  14-годишната европейска шампионка тренира от 10 години и мечтае за олимпийска купа.

Златното момиче бе посрещнато с празненство в родния КХГ " Грация ", проведено от президента на клуба Кристиана Генчева. На събитието участваха родителите на Елвира, създателите на този спорт във Варна Мария Чиприянова и Минка Ванкова, интернационалният арбитър Филипа Филипова, целият треньорски екип на клуба, както и медици от спортния диспансер.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР