Кметът на Варна, Иван Портних публикува в социалните мрежи снимки

...
Кметът на Варна, Иван Портних публикува в социалните мрежи снимки
Коментари Харесай

Варненци обсъждат визуализациите на булевард „Левски“ 


Кметът на Варна, Иван Портних разгласява в обществените мрежи фотоси на настоящи визуализации на бул. „Васил Левски“, които провокираха разнопосочни мнения и отзиви измежду варненци. Ето някои от тях, без редакторска интервенция:

Камен Краев: Ако стане по този начин както е на фотосите ще е супер. Радвам се че не виждам светофари.

Красимир Тодоров : 10 ленти … апелирам Ви, нещо доста бяга мащаба, в случай че го докарат до 6 ленти отново ще е доста. Махнете малко осеви линии и ще се получи.
Aнтония Райчева: Всичко хубаво, единствено че не виждам нито подлези, нито надлези, какъв е шансът да пресека булеварда сред двете спирки на Спартак. Питам, с цел да знам какъв брой по-рано да изляза за работа или просто да си намеря нова отгоре на булеварда?? Така изработен макета изобщо не е pedestrians friendly.

Kалоян Стоянов: Обществени разисквания ще има ли, или си оставаме с това първичното, на което се оказа, че основни фактори като канализация и класовете на пътищата действително не са премислени? А за предпочитано предвижване на градския превоз и за пешеходците помислено ли е? Питам, с цел да не стане по този начин, че се строи наизуст и след това да имаме неефективна купчина бетон, както стана с електронната система по ИГТ примерно… Да забележим и дали иска ми се задържи коментара против цензурата на Варненската администрация.

Лъчезар Братоев: Брей! Това в България ли е?

Даниела Панайотова: Невиждан до момента план за града ни, по реализацията на който към този момент тече дейна работа. Аз персонално съм извънредно удовлетворена!

Йоан Каратерзиян: Тези визуализации, са малко по-близки до плана, само че още веднъж заблуждават. На няколко места, тротоарите са по-тесни от нормативно избраните. На места велосипедното придвижване, се смесва с пешеходното, пасарелките липсват и така нататък А що се отнася до размера и цената на плана – с тези пари трябваше да се създадат неща, които да събират хората, а не да ги разделят.

Ник: Втора година чужнеците се дивят на разрушените и рискови уреди за всеобщ спорт на Олимпийската алея в Морската градина. Да вземете най-после да ги оправите за няколко хилядарки, че годината в която Варна е младежка столица изтича скоро и напълно ще ги отпишете след това. Ремонтът на Младежкия дом го започнахте виждам. Съвсем в точния момент … в края на младежката година.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР