Кметът на Варна Иван Портних присъства на откриването на обновената

...
Кметът на Варна Иван Портних присъства на откриването на обновената
Коментари Харесай

Откриха обновената зала Простор във Варна

Кметът на Варна Иван Портних участва на откриването на обновената зала за битка в състезателен комплекс „ Простор “. " Радвам се, че с общи старания успяхме да приключим обекта ", сподели той. По думите му, повишаване на строителните материали, най-много на желязото, както и неналичието на съответна държавна политика през последните 3 години, обвързвана с индексациите на цените, са довели до закъснение на ремонта.

В залата се образоват над 200 деца и младежи в спортните клубове " Десант - Джудо ", " Централен полицейски карате джу джицу клуб ", " Ичи Геки Варна " и " Спартак - Варна ".

По план е осъществен ремонт на покривното покритие - над 800 кв. м., възобновена е металната структура, инсталирани са изолирани панели, сменена е дограмата, сложена е топлоизолация на външните стени, реновирани са санитарните пространства. Обновени са всички системи -електрическа, ВиК, отоплителна и вентилационна. Монтирана е облицовка от защитни пана до несъмнено равнище по стените.

Специално внимание е отделено на подовата настилка, на която са сложени тепихи, направени от високоефективна пяна за оптимално усвояване на удара и гладко придвижване за трениращите - на американската компания Dollamur - международен водач в тази сфера. Спортната им повърхнина е третирана със особено защитно покритие, което не разрешава задържане на вируси и бактерии.

На откриването участваха още шефът на общинско дружество „ Спорт “ Венцислав Младенов, шефът на Оперативна програма „ Инвестиционна политика “ Звездин Стоилков, олимпийският първенец по бокс Ивайло Маринов, представители на строителната компания и младежи и треньори от спортните клубове.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР