Кметът на Варна Иван Портних направи оглед на ремонта на

...
Кметът на Варна Иван Портних направи оглед на ремонта на
Коментари Харесай

Нпаредва ремонтът на залата за борба в СК „Простор“

Кметът на Варна Иван Портних направи оглед на ремонта на залата за битка в състезателен комплекс „ Простор “. Строително-монтажните действия започнаха през януари, като планът планува повсеместен ремонт на покрива, замяна на дограмата, слагане на топлоизолация, цялостна замяна на спортното съоръжение, възобновяване на санитарните пространства. Очаква се дейностите да приключат до края на юни.

 Ремонтът на залата бе извънредно нужен, защото там се образоват над 200 деца и младежи в спортните клубове " Десант - Джудо ", " Централен полицейски карате джу джицу клуб ", " Ичи Геки Варна " и " Спартак - Варна ".

 Спортният комплекс „ Простор “ е един от добре оборудваните във Варна. Той разполага със зала по художествена гимнастика, зала по битка, карате и други бойни спортове, оздравителен център и огромна съвременна зала по спортна гимнастика и акробатика. На територията на комплекса е ситуиран и варненският състезателен диспансер. Спортното оборудване разполага с огромен паркинг, както и зала за бокс. Всичко това е ситуирано в непосредствена непосредственост до стадион „ Спартак ”.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР