Кметът на Варна Иван Портних и председателят на УС на

...
Кметът на Варна Иван Портних и председателят на УС на
Коментари Харесай

Откриха туристическото изложение Дестинация Варна

Кметът на Варна Иван Портних и ръководителят на УС на Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите Павлин Косев откриха шестото издание на туристическото ревю „ Дестинация Варна “.

„ Летният сезон бе изпълнен с доста провокации. Поздравления за сектора, който постави доста старания, с цел да преодолее компликациите и който потвърди, че може бързо да се приспособява към новите условия. Поздравявам уредниците, че в това издание са заложили тематики, свързани с нововъведенията и адаптивността на бизнеса. Вярвам, че това е методът Варна ще продължи да бъде сполучлива туристическа дестинация за четири сезона “, сподели кметът Иван Портних.

Изложението Дестинация Варна ще продължи до 9 октомври в Град Мол Варна. Община Варна взе участие със личен щанд, на който се раздават тематични брошури, карти на града със забележителностите, азбучник с местата за настаняване и други. В рамките на ревюто са планувани още полемики, ориентирани към превъзмогването на рецесиите в сектора, новаторски решения и хрумвания за усъвършенстване на работния и софтуерен развой. Организатори на турекспо са Агенцията за маркетингови връзки ProVox и Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите (ВАРХ), в партньорство с Община Варна и Министерството на туризма.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР