Кметът на Варна Иван Портних е получил призовка от Варненската

...
Кметът на Варна Иван Портних е получил призовка от Варненската
Коментари Харесай

Кметът на Варна Иван Портних е призован от прокуратурата като обвиняем

Кметът на Варна Иван Портних е получил призовка от Варненската окръжна прокуратура, заяви. Той ще рябва да се яви като обвинен на 7 юни. Новината е била доказана и от Красимир Конов, областен прокурор на Варна.

Според него повече информация по случая щяла да бъде обявена, в случай че наблюдаващият прокурор по делото даде единодушие за това, е споделил още Конов.

 Кметът на Варна към този момент е обвинен за замърсяването на Варненското езеро с фекални води (допълнена) Кметът на Варна към този момент е обвинен за замърсяването на Варненското езеро с фекални води (допълнена)

По непотвърдена информация призовката, получена през днешния ден от Портних, е обвързвана с следствие на случаите с по този начин наречената " Дупка " в центъра на града, апорта на варненските акции от Пловдивския панаир в компанията на Георги Гертов " Пълдин туринвест " и с ремонта на канализационната тръба във Варненското езеро.

 Българска социалистическа партия пресметна какъв брой е коствал на страната последният мандат на варненския кмет Иван Портних Българска социалистическа партия пресметна какъв брой е коствал на страната последният мандат на варненския кмет Иван Портних

Електронното издание " Пловдив 24 " твърди, че чиновниците в община Варна са осведомени за призовката и през целия ден през днешния ден са преглеждали документите, обвързвана с трите проблема.

Подробности очаквайте по-късно на.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР