Кметът на Варна Благомир Коцев издаде заповед за разпределение на

...
Кметът на Варна Благомир Коцев издаде заповед за разпределение на
Коментари Харесай

Кметът Благомир Коцев разпредели ресорите на заместник-кметовете на Варна

Кметът на Варна Благомир Коцев издаде заповед за систематизиране на ресорите на заместник-кметовете. Така те ще могат да извършват контролни функционалности по отношението на планирането и осъществяването на дилемите към ръководителите на структурни звена в Община Варна.

Заместник-кметът Диан Иванов ще дава отговор за общинските дирекции „ Правно-нормативно обслужване “, „ Контрол и наказания “, „ Европейски и национални оперативни стратегии “, „ Общинска благосъстоятелност, стопанска система и икономически действия “ и общинското дружество /ОП/ „ Инвестиционна политика “.

Заместник-кметът Павел Попов е с ресори „ Образование и юношески действия “, „ Култура и духовно развиване “, „ Спорт “. Той ще дава отговор и за трите общински предприятия „ Спорт – Варна “, „ Комплекс за детско хранене “ и „ Дезинфекция, дезинсекция и дератизация “.

Ресорите на заместник-кмета Христо Рафаилов са „ Финанси и бюджет “, „ Финансово-стопански действия “, „ Информационно и административно обслужване “, „ Местни налози “, „ Управление на собствеността “, в това число активност „ Хранителен комплекс “. Към него е и общинското дружество „ Транспорт и автоматизирана система за контролиране на уличното придвижване “ /ТАСРУД/.

Заместник-кметът Илия Коев ще дава отговор за работата на дирекция  „ Управление на сигурността и надзор на публичния ред “, в това число и Общински подслон за безстопанствени кучета, дирекциите „ Екология и запазване на околната среда “ и „ Превенции “. Към него са още общинските предприятия „ Паркинги и синя зона “, „ Зоопарк – Спасителен център “ и  „ Управление на планове и озеленяване “.

Ресорите на заместник-кмета Снежана Апостолова са „ Туризъм “, в това число Туристическия информативен център, „ Социални действия “ и „ Здравеопазване “.

Секретарят на Община Варна Нора Момчева ще дава отговор за дирекция „ Управление на човешките запаси и административно обслужване ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР