Кметът на Тракия отличи три момчета, които с действията си

...
Кметът на Тракия отличи три момчета, които с действията си
Коментари Харесай

Костадин Димитров отличи момчета за достойна постъпка

Кметът на " Тракия " отличи три момчета, които с дейностите си са предотвратили да бъде надраскан с перманентни маркери паметникът Кан Крум.

Давид Тодоров, Дениз Неджибов и Денислав Манев през днешния ден получиха грамоти и книги за това, че са алармирали и оказали подпомагане на органите на реда и по този метод са предотвратили вандалска демонстрация.

" Постъпката им е почтена за почитание и превъзходен образец освен за техните връстници, само че и за цялото общество. Те заслужават хвалба. Благодаря и на родителите, които възпитават у децата си непоносимост към противообществените прояви и дейна гражданска позиция ", съобщи. Той акцентира, че единствено с развито гражданско мислене обществото ни може да се пребори с вандалските прояви.

Кметът на " Тракия " благодари за положителната взаимна работа на Детска педагогическа стая към Пето районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, на контрольор Дарена Георгиева и на Местната комисия за битка с противобществените в региона със секретар Галя Гълъбова.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР