Кметът на „Тракия” Костадин Димитров получи приза на Синдиката на

...
Кметът на „Тракия” Костадин Димитров получи приза на Синдиката на
Коментари Харесай

Връчиха на Костадин Димитров отличието Кмет на годината

Кметът на „ Тракия” Костадин Димитров получи наградата на Синдиката на българските учители „ Кмет на годината -2021”. Отличието от ХV-тия народен конкурс е за реализирани високи резултати в взаимната активност със СБУ през миналата година и персонален принос за развиването и усъвършенстването на общественото партньорство.

„ Ценим високо Вашата работа и отношение към образованието. Вие откликвате незабавно и кабинетът Ви постоянно е отворен за срещи и диалог”, съобщи регионалният координатор на СБУ в Пловдив Петранка Калоферова, която връчи премията на кмета на „ Тракия” Костадин Димитров.

Той от своя страна благодари за високото отличие и акцентира положителната взаимна работа със синдиката.

„ Материалната база в учебните заведения и детските градини в региона е добра и дружно с управленията и екипите на просветителните институции в „ Тракия” работим непрестанно за нейното възобновяване. Стремим се да сътворяваме положителни условия както за децата, по този начин и за учителите”, съобщи Костадин Димитров.

Плакетът, подписан от ръководителя на СБУ д.ик.н. Янка Такева, бе връчен на кмета на „ Тракия” в наличието на членове на пловдивската синдикална организация и на регионалния координатор на КНСБ в Пловдив Боян Бойкински.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР