Кметът на Тракия Костадин Димитров дойде днес на откриването на

...
Кметът на Тракия Костадин Димитров дойде днес на откриването на
Коментари Харесай

Кметът на Тракия дойде с ротвайлера Боно на откриването на...

Кметът на " Тракия " Костадин Димитров пристигна през днешния ден на откриването на обновената площадка за разходка на кучета в Парка на репресираните с домашния си любим Боно. Тригодишният ротвайлер сподели забележително успокоение, когато приближи ограденото пространство, на което се бяха събрали повече от 15 кучета от разнообразни породи и техните стопани.

На моменти обаче Димитров едвам удържаше тригодишния Боно, който се оказа доста обществен и изиска да поддържа връзка с всяко четириного в близост.

" Обновената площадка в Парка на репресираните е подаяние. Така са направени безусловно всички площадки в " Тракия ". Те не костват нито стотинка на данъкоплатеца ", сподели пред " Марица " Костадин Димитров. И добави, че средствата, които има кметството, ги влага за детски площадки в парковете.

Обновената площадка към този момент е по-безопасна за кучетата. Тя е с пиедестал, няма заплаха куче да се промъкне отдолу под оградата и да напусне площадката.

На откриването през днешния ден бе инструкторът-треньор Галя Конзова, която направи проява с две от кучетата си белгийски овчарки. Тя показа с присъстващите стопани на четириноги секрети за положителното другарство сред кучето и индивида, даде и значими препоръки за неговото образование.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР