Кметът на Свищов Генчо Генчев забрани продажбата и консумацията на

...
Кметът на Свищов Генчо Генчев забрани продажбата и консумацията на
Коментари Харесай

Кметът на Свищов забрани продажбата и консумацията на алкохол в изборния ден

Кметът на Свищов Генчо Генчев забрани продажбата и потреблението на алкохол и провеждането на всеобщи прояви в изборния ден, оповестиха от пресцентъра на Общината.

Продажбата и потреблението на спиртни питиета във всички магазини, заведения и други публични места е неразрешена в продължение на целия избирателен ден от 00.00 часа до 24.00 часа. Това важи и за провеждането на всеобщи прояви, създаващи предпоставки за нарушение на публичния ред. Забраната не се отнася за публични заведения, в които ще се организират фамилни тържества, празнични срещи и обредни ритуали. При провеждането им уредниците се задължават да вземат съответните ограничения с оглед да не се нарушава публичния ред в изборния ден.

Със заповедта са осведомени ръководители на държавни, общински и частни компании, извършващи търговия със спиртни питиета на територията на общината и кметствата. Контролът по осъществяване на заповедта е предоставен на началника на районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи – Свищов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР