Кметът на Свищов д-р Генчо Генчев получи приза Огромен принос

...
Кметът на Свищов д-р Генчо Генчев получи приза Огромен принос
Коментари Харесай

Академик награди отличниците на сезона

Кметът на Свищов доктор Генчо Генчев получи наградата " Огромен принос към Академик ". Това стана нощес на гала за привършване на сезона на клуба и ДЮШ Академик. Това е първият кмет в България, който получава сходно отличие, разяснява Радостин Александров - старши треньор на " студентите " и шеф на школата на клуба. Отличието се дава за съпричастността на градоначалника за развиването и популяризирането на най-масовия спорт. От своя страна той съобщи, че Общината ще продължи да поставя старания за развиването на спорта и благодари на съпричастността на хората, които дават персонални средства и старания за развиването на тима, който е емблема на Свищов. 

На церемонията проведена за първи път в историята на Академик участваха футболистите от главния тим, деца трениращи в Школата, родители и другари на клуба. Кметът Генчев връчи наградата " Голмайстор " на Кристиян Иванов. Калоян Митев получи наградата " Играч на сезона ", избран от почитателите на клуба в анкетата на Актуално Свищов. Антония Недкова, Анелия Ангелова и Венцислав Великов – родители на деца от ДЮШ Академик също получиха отличие.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР