Кметът на столичния район Средец Трайчо Трайков се предложи за

...
Кметът на столичния район Средец Трайчо Трайков се предложи за
Коментари Харесай

Трайчо Трайков се предложи за областен управител на София

Кметът на столичния регион " Средец " Трайчо Трайков се предложи за регионален шеф на София. В обява във " Facebook " той написа, че има подготовка, стратегия и увереност.

Вчера, от " Продължаваме промяната ", " Демократична България " и " Спаси София " на кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на столицата, Трайков бе посочен като общия кандидат на обединенията за нов мандат като областен кмет.

Всички регионални шефове подадоха оставки дни след избирането на държавното управление на Николай Денков, измежду тях и този на София Митко Михайлов. Денков обаче уточни, че те би трябвало да продължат да извършват функционалностите си до избирането на нови. След това ръководещите " Продължаваме промяната - Демократична България " и ГЕРБ започнаха диалози за назначение на нови, които до този миг са без резултат. От изявлението на водача на ГЕРБ Бойко Борисов на 24 юни стана известно, че той счита промяната им за значима, тъй като регионалните шефове дават отговор за организирането на избори. Днес министър председателят Денков сподели, че диалозите са спрени и се надява на подновяването им.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР