Кметът на столичния район “Оборище” Васил Цолов тотално изтрещя. От

...
Кметът на столичния район “Оборище” Васил Цолов тотално изтрещя. От
Коментари Харесай

Кметът на “Оборище” се смахна! Ходи на работа с кученце


Кметът на столичния регион “Оборище” Васил Цолов тотално изтрещя. От няколко месеца върви дружно с кучето си на работа, описаха пред ПИК негови подчинени. Институцията на районната администрация е срината със земята, откогато Цолов позволява в кабинета си единствено хора, които домашният му любим харесва. В кабинета му е инсталирана и розова плючена кучешка барака. Не липсват и розови купички за храна и вода.
За връх на всичко кметът се хвали с това, че върви с куче на работа пред медиите. Целият този цирк се развива под носа на кмета на София Йорданка Фандъкова, която е гневна на Цолов за далаверата спретната от него с ремонта на “Англиската гимназия”, настояват негови подчинени.
Припомняме, че ПИК първи алармира за брутални нередности с поръчката за ремонта на емблематичното школо. Според специалисти общината е ощетена със стотици хиляди левове, потънали в джоба на нежния спекулант.
Гологлавият модернизатор стана и медийна звезда след пожара в “царските конюшни”. Нямаше телевизия, от която да не забележим оперения Васил гордо да разсъждава по казуса с пожара. Според близки до следствието точно компания близка до Реформаторския блок и Васил Цолов е закупила част от парцела на безценица.
Освен със строителните си далавери, Цолов се прочу и с натиска над търговците в региона. Десетки компании са принудени да заплащат такса успокоение на емисарите на кмета, настояват търговците.
Освен всичко всяка бакалийка и кафене продават вода “Савина”. Марката за вода “Савина” е благосъстоятелност точно на кмета на “Оборище”, настояват търговците. Според локалните поданици, Васил Цолов би трябвало да бъде разследван за пазаруване на гласове на последните локални избори. Според живущите в “Оборище” за глас в интерес на реформатора са предлагани по 100 лева



Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР