Кметът на старозагорското село Памукчии Георги Празов, който е от

...
Кметът на старозагорското село Памукчии Георги Празов, който е от
Коментари Харесай

ПОЗОРНО: Кмет на ГЕРБ заряза общинските дела и отиде на гурбет в чужбина!

Кметът на старозагорското село Памукчии Георги Празов, който е от листата на ГЕРБ, от месеци не върви на работа, тъй като е отпътувал да работи в чужбина.

Местните описват, че Празов по-често обитавал във Франция, където има бизнес. В Памукчии се прибирал единствено за по няколко дни, оповестява бТВ.

Хората споделят, че са оставени сами да се оправят и в отсъствието на кмета на хората се постанова да пътуват до близките села, с цел да си извадят документи.

Синът на Празов твърди, че истината е изопачена и обвиняванията на хората са неоснователни. От общината споделят, че кметът е в неплатен отпуск и се чака да се върне до края на март. Добавят, че той към този момент е бил глобяван поради отсъствията си.

Очаква се откакто Празов се върне в Памукчии, да бъде изяснено дали счита живее в чужбина и да си подаде оставката, с цел да има частични избори, или избира да продължи да бъде кмет и ще се върне на работа.

Георги Празов станал кмет на селото преди 2 години и половина, а преди този момент е бил кметски наместник. Тогава също постоянно отсъствал от работа, изясняват локалните. Хората го избрали за кмет, тъй като заречен да се поправи. Едно от предизборните обещания на Празов било да ремонтира рушащата се черква в селото - „ Света Петка”. Той даже поставил скеле, изкарал и позволения за поправянето на църквата, само че до ремонт по този начин и не се стигнало.

Според хората и секретарката на кмета Недялка Колева постоянно не е на работното си място. Тя отхвърля и твърди, че никой не е бил върнат.

Този кмет е единствено част от представителната извака на ръководството на ГЕРБ във всички обитаеми места: бехаберие, неистини, обири и неизпълнени предизборни обещания. Мафиотски структури, сраснали се с държавното ръководство, напън над бизнеса и елементарния човек. Търпението прелива.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР