Кметът на Старосел Матея Гудев, който вчера блъсна с автомобила

...
Кметът на Старосел Матея Гудев, който вчера блъсна с автомобила
Коментари Харесай

Кметът на Старосел, след като сгази 6-годишно дете: Молим се за него, но животът продължава

Кметът на Старосел Матея Гудев, който през вчерашния ден блъсна с автомобила си шестгодишно дете, до момента в който е пресичало улица в селото с дядо си, направи първи коментар пред Нова телевизия, след освобождението си от ареста.

„ Вчера се случи извънредно безразсъден трагичен случай с детенце на 6 години, за който извънредно скърбя. Съчувствам на Михаил и на родителите му, тъй като знам каква болежка претърпяват сега и се надявам Михаил да се възвърне ”, сподели Гудев.

По показанията на дрегера, а и по думите му той не е използвал алкохол или дрога преди случая. „ Имам стаж 40 и няколко години зад кормилото. Позволената скорост в селото е 40-50 километра в час. Когато погледнах напред, слънцето ме заслепи. Карах най-вече с 15 км/ч. Оказах първа помощ ”, съобщи още кметът на Старосел.

Той удостовери, че след случилото се е бил арестуван за 24 часа. „ Освободиха ме след обзор от Бърза помощ по здравословни аргументи. Оттук нататък се молим детенцето да е живо, крепко и да се оправи ”, добави той.

На запитване за какво е на работа, откакто е пуснат от ареста по здравословни аргументи, той отвърна: Това е, животът продължава.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР