Кметът на Стара Загора Живко Тодоров не мисли, че редовия

...
Кметът на Стара Загора Живко Тодоров не мисли, че редовия
Коментари Харесай

Цветанов няма да работи за други, убеден Живко Тодоров

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров не мисли, че редовия член Цветан Цветанов ще тръгне да прави нещо против партията ГЕРБ. " Тя е в неговата кръв ", съобщи Тодоров, който се е чувал по телефона с него след отдръпването му. Живко Тодоров не мисля, че и Цветанов ще стартира работа за други хора, макар че самият той разгласи в събота, че е получил такова предложение.

Кметът Тодоров и член на ИК на ГЕРБ напомни ориста на партия " Баста ", която бе основана от някогашни членове на ГЕРБ и която се разпадна скоро след основаването си.

Според Живко Тодоров в политиката няма място за сръдни, а подаването на оставка или отдръпването на даден политик не би трябвало да бъде драма. Тепърва следва построяването на по-голяма екипност на равнище Изпълнителна комисия, само че съгласно кмета на Стара Загора не би трябвало да има автоматизирано разформироване на цели организации, каквото очакване сътвори Борисов с рецензиите си към партийните организации в Ямбол, Плевен и Добрич. Тодоров удостовери обаче, че ще има стрес-тестове по места.

Лично за себе си Живко Тодоров съобщи, че е работил и с Борисов, и с Цветанов. " Хубаво е, че министър председателят желае тази партия да я има и след него, след време, след 20, 30 и 50 години. Пред ГЕРБ има доста дълъг път ", уверен е Тодоров. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР