Кметът на Сопот Деян Дойнов и негов колега се отърваха

...
Кметът на Сопот Деян Дойнов и негов колега се отърваха
Коментари Харесай

Кметът на Сопот се отърва на косъм от смъртта в катастрофа

Кметът на Сопот Деян Дойнов и негов сътрудник се отърваха на косъм от гибелта, откакто ремарке на микробус се откачи и ги връхлетя на Подбалканския път. Инцидентът станал в петък, когато Дойнов се прибирал от мероприятие в Карлово със служебния автомобил " Мазда ".

" Станах несъзнателен участник в ПТП. Физически съм добре, само че още претърпявам напрежението. Всичко стана за секунди. Голям шанс извадихме, Господ е решил да ни резервира ", сподели кметът на Сопот пред " Марица ".

И описа по какъв начин се е случил случаят. Дойнов бил спрял на пътя заради извършващ се ремонт в едното платно и изчаквал на опашката от коли светофарът да го пропусне, когато в един миг забелязал, че против него от насрещното хвърчи ремарке. " Нямах никакво време за реакция, всичко стана доста бързо. То първо удари нашия автомобил в задната част зад водача, а по-късно и колата зад мен ", описа Дойнов.

След удара Дойнов и сътрудника му изскочили от автомобила и се втурнали да оказват помощ на водача в колата зад тях. Мъжът съумял да излезе самичък от автомобила, само че се държал за стомаха. Дойнов позвънил на полиция и кола за спешна помощ и екипите пристигнали незабавно, за което доста благодари.

При прегледа лекарят открил, че водачът от колата зад Дойнов е получил натъртвания от отварянето на еърбека. Оказа му е здравна помощ и е настанен в болница. Няма заплаха за живота му.

Причината за злополуката е техническа нередовност на теглича на буса. По време на придвижване 45-годишният водач зад кормилото забелязал, че тегленото от него ремарке се откачило и набил спирачки.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР