Кметът на София Йорданка Фандъкова се надява община "Младост" да

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова се надява община "Младост" да
Коментари Харесай

Фандъкова: Час по-скоро община Младост да заработи!


Кметът на София Йорданка Фандъкова се надява община "Младост " да стартира да работи още веднъж допустимо най-бързо.

Днес общинарите в столицата избраха изпълняващ длъжността кмет на региона, Владимир Клисуров, до момента в който Апелативният съд взема решение дали да остави досегашната кметица Десислава Иванчева за непрекъснато в ареста. Тя е упрекната за взимане на рушвет в изключително огромни размери.

"Очаквам час по-скоро да се възвърне активността на районната администрация в "Младост ", с цел да могат жителите да получават съответните услуги ", сподели Фандъкова, представена от "Фокус ".

Тя изясни, че ще продължи да работи еднообразно с всички районни кметове, тъй като жителите очаквали това и от нея, и от районните кметове.

"Доверието значи отговорност, прецизно съблюдаване на законите търсене на метод за оправянето с проблемите на хората ", сподели Фандъкова.

Тя разяснява и въпроса дали е давала изключителни пълномощия на Иванчева.

"В пълномощията, които давам на районните кметове, няма нищо изключително. Това са законови пълномощия, които районните кметове имат право да изискат и аз имам право да дам. Само няколко седмици, откакто госпожа Иванчева получи доста огромно доверие от жителите на регион "Младост ", аз обществено оповестих, че тя ще получи пълномощията, за които разговаряхме с нея във връзка с контрола на строителството на обекти от ниски категории, за които разрешението за градеж се издава от самата районна администрация ", сподели кметицата.

Фандъкова още веднъж удостовери, че са получавани доста сигнали за забавени преписки в регион "Младост ".

"Не мога да изтъквам прецизен брой, само че не са една и две. Ние сме реагирали по един и същи законов метод – изпращаме напомнително писмо на кмета и надлежно, при някои случаи, да сезираме Столичен общински съвет ", акцентира кметът на Столична община.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР