Кметът на София Йорданка Фандъкова отрече, че се е срещала

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова отрече, че се е срещала
Коментари Харесай

Фандъкова отрече, че се е срещала със задържания кмет на Младост

Кметът на София Йорданка Фандъкова отхвърли, че се е срещала с Десислава Иванчева преди задържането й , осведоми БНР.

 Всички светнали като коледна елха на ареста през вчерашния ден Обновена
Всички светнали като коледна елха на ареста през вчерашния ден

В кабинета на Десислава Иванчева намерили стотици преписки

Припомняме, през вчерашния ден кметът на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева беше арестувана поради изнудване на строителен бизнесмен, от който е поискала сумата от 500 000 евро за приемане на позволение за четири градежа. За първия градеж тя е поискала 250 000 евро, до момента в който за другите три е била подготвена да направи отстъпка. Първите 250 000 евро е трябвало да бъдат изплатени на три вноски по 70 000 лв..

 Арестуваха кмета на столичния регион Обновена
Арестуваха кмета на столичния регион " Младост "

Над четири часа Десислава Иванчева заставам с белезници на ръцете в центъра на София

Арестът беше осъществен на бул. " Васил Левски " в центъра на София , тъкмо против Спортната палата. Иванчева остана с белезници на мястото повече от 4 часа.

Десислава Иванчева е била в постройката на Столична община и се е срещнала със заместник-кметове, само че Фандъкова акцентира, че през вчерашния ден не е имала планувана среща с кмета на " Младост " и не се е срещала с нея.

" Да, тя е била в Столична община по работа. Често се случва това. Миналата седмица или преди 10 дни имах среща с нея. Винаги сме се опитвали да ѝ оказваме помощ, тъй като във връзка с процедурите тя не е доста наясно, по тази причина и хората от моя екип имат тази задача ", изясни столичният кмет.

Фандъкова добави, че Иванчева е провела среща със заместник-кмета Евгени Крусев във връзка поправки на улици и със заместник-кмета по направление " Законност, съгласуваност и надзор " Ралица Стоянова.

" Това е сериозен проблем, той е отвън пълномощията на Столична община. Да оставим способените органи да си свършат работата ", прикани Йорданка Фандъкова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР