Кметът на София Йорданка Фандъкова даде старт на програма Ваканция

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова даде старт на програма Ваканция
Коментари Харесай

Кметът на София даде старт на програма Ваканция 2021-а

Кметът на София Йорданка Фандъкова даде старт на стратегия " Ваканция " 2021 година на Столична община, в състезателен комплекс " Възраждане ", който се стопанисва от Оперативна програма " Спортна София 2000 ", оповестява общината.

Инвестираме в развиването на опциите за спорт в учебно заведение и квартала, покрай дома. Програма " Ваканция " е цялостна самодейност за занимания на децата и младежи през лятото в София.

Включва над 50 действия, измежду които спорт, занимания с изкуство, образования по сигурност на придвижването по пътищата и приложно колоездене, туристически обиколки на културно-историческите забележителности в София, туристически походи на Витоша.

Възможности за занимания навън дава и спортният комплекс " Възраждане ", където от 9.00 до 11.00 ч. деца и възпитаници гратис могат да употребяват спортните стадиони и тенис маси.

В стратегия " Ваканция " на Столична община преди няколко години обединихме другите благоприятни условия за интензивности през лятото и годишно в нея се включват над 1500 възпитаници, е показала Фандъкова при откриването на програмата.

По думите й над 30 места като спортни площадки, тенис стадиони, фитнеси навън и други местоположения в столицата ще дават свободен достъп до разнородни спортове и занимания с изкуство. Предвидени са и туристически походи на Витоша.

Музеят за история на София също отварят вратите си за възпитаници. Общо 150 професионални треньори и преподаватели са ангажирани с провеждането на самодейността.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР