Кметът на София Васил Терзиев изпратил покана за среща към

...
Кметът на София Васил Терзиев изпратил покана за среща към
Коментари Харесай

Докато София гори: Терзиев с покана за преговори към Борисов за столицата

Кметът на София Васил Терзиев изпратил покана за среща към водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Това заяви съобщи пиарът на партията Никола Николов. Той показа и документа, в който е разгласен периода за отговор, както и тематиките, които се оферират за разискване.

" Докато София гори и водни оръдия пръскат против софиянци, Васко Терзиев тихомълком и по тъмни доби предложения ГЕРБ на среща. Поканата беше получена по имейл в разгара на конфликтите в София в 19:21 часа. ", написа Николов

Той напомня, че единствено преди броени дни препоръчаният за ръководител на Столичния общински съвет Борис Бонев е отхвърлил опцията за търсене на поддръжка от ГЕРБ.

" Васил Терзиев изпрати персонална покана до Бойко Борисов за среща, на която да обсъдят предпочитани политики и планове за развиване на София. Но това не е всичко. В поканата си Терзиев предлага на Борисов и ГЕРБ да обсъдят съответни политики и планове, заложени в предизборната стратегия на ГЕРБ. Правилно сте прочели - в предизборната стратегия на ГЕРБ ", отбелязва Николов.  " Освен това Терзиев предлага на Борисов и ГЕРБ да посочат съответни планове, които да бъдат финансирани с бюджета на София за 2024 година Чета и нямам доверие на очите си. Чудя се и дали Борис Бонев знае за тази покана и дали и той ще бъде на препоръчаната от кмета на “Промяната ” среща. Ще разберем напълно скоро, тъй като крайният период Бойко Борисов и ГЕРБ да отговорят на поканата на Васил Терзиев е на следващия ден до 15:00 часа ", приключва той.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР