Кметът на София трябва да бъде или архитект или строител“,

...
Кметът на София трябва да бъде или архитект или строител“,
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Добре е БСП да издигне архитект или строител за кмет на София

Кметът на София би трябвало да бъде или проектант или строител “, това сподели Калоян Паргов – общински консултант от Българска социалистическа партия в студиото на „ Денят онлайн “ по NOVA NEWS.

Той подсети, че няма по какъв начин да се кандидатира за кмет на София, поради националното управление на партията. Паргов акцентира, че това ще е и последният му мандат като общински консултант.

Ако „ Продължаваме Промяната “ желае да се легитимира ще би трябвало да повдигнат свои претенденти за локалните избори, изключително за огромните градове като София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и други, а на някои места могат да създадат коалиция, сподели той.

Прогнозата на политикът е, че Румен Радев ще избира сред Българска социалистическа партия и „ Български напредък “ за връчване на трети мандат. Той счита, че най-важният въпрос към Българска социалистическа партия е, в случай че получат третия мандат е какво държавно управление ще образуват – експертно или политическо.

„ Има предпочитание за огромно дясно обединяване, само че липсва един детайл, в случай че би трябвало да бъде „ огромно “, това е ГЕРБ “, сподели той.

„ Важно е не оцеляването на един или различен партиен водач, а физическото оцеляване на 6-7 млн. българи “, съобщи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР