„Кметът на София си има мандат – 4-годишен и изтича

...
„Кметът на София си има мандат – 4-годишен и изтича
Коментари Харесай

Петър Николов: Кметът на София си има мандат, ако тръгнат нелегитимно да го сменят, ще загазят

„ Кметът на София си има мандат – 4-годишен и изтича след 2 години. Ако тази власт тръгне да се пробва по някакъв нелегитимен метод да смъква госпожа Фандъкова, ще загази “. Това сподели пред Дарик депутатът от ГЕРБ/СДС Петър Николов. Той разяснява думите на Кирил Петков, че е време кметът на София да бъде заменен.

Николов разкритикува концепцията противоречивият Бойко Рашков да остане отпред на Министерство на вътрешните работи.

„ Ако Бойко Рашков остане вътрешен министър, това ще е една от най-големите неточности на новото ръководство “, акцентира още той.

Политикът предвижда едва ръководство с присъединяване на 4 партии, които не се схващат между тях.

„ Продължаваме промяната “ завоюваха тези избори и от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили ще дадем три месеца приемливост “, даде обещание той, само че предвижда тежки институционални рецесии. Николов акцентира, че Политическа партия не просто нямат болшинство, само че в никакъв случай не е имало водеща партия с толкоз малко депутати.

„ Безкомпромисна съпротива ГЕРБ не е била в никакъв случай. Бойко Борисов е общественик, който постоянно търси да откри компромис, постоянно е опитвал да приказва с съперниците си – и в съпротива, и в ръководство. Никога не е бил на правилото „ Аз и никой различен “, в никакъв случай не е опитвал да унищожава съперници. ГЕРБ ще дава добре аргументирани хрумвания и такива ще бъдат подкрепяни “, увери Николов.

Той уточни, че има вътрешно разединение в партиите на смяната и е допустимо в течение на времето това да докара до проблеми в политиката на новото ръководство.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР