Кметът на София не е пощенска кутия и има няколко

...
Кметът на София не е пощенска кутия и има няколко
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС отказват среща при Васил Терзиев, правел договорки с БСП

Кметът на София не е пощенска кутия и има няколко детайла, които може да направи, с цел да съгласува митинг - да организира съвещания с Министерство на вътрешните работи и ДАНС, да се направи уборка на целия регион, с цел да се види дали няма скрити бомбички, да се изчистят кофите. Това сподели общинският консултант от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев пред Би Ти Ви. 

Според него ще е мъчно да се търсят 40 хиляди лева за нанесените вреди от един човек. Той моли да се показват незабавно зам.-кметовете на Васил Терзиев.  „ Няма са отидем на среща. Имаме информация, че Васил Терзиев към този момент е водил диалози с Корнелия Нинова. Очевидно текат пазарлъци и ние няма да участваме в такива сделки “, сподели още той. 

Достоен за ръководител е всеки, които Столичния общински съвет избере, сподели Георгиев. На ПП-ДБ им е належащо ясно болшинство, а не да дърпат хора по коридорите. Те би трябвало да отговорят по какъв начин ще ръководят, сподели Георгиев. Според него ръководител няма да се избере и в понеделник, в случай че няма сделка с Българска социалистическа партия и " Възраждане ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР