Кметът на София напусна извънредното заседание, на което обсъждахме сигурността

...
Кметът на София напусна извънредното заседание, на което обсъждахме сигурността
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Терзиев напусна извънредното заседание, обсъждахме сигурността на града

„ Кметът на София напусна изключителното съвещание, на което обсъждахме сигурността на града ни малко след началото му. Затова прекратихме съвещанието, до момента в който се върне в залата. “ Това съобщи общинският консултант от ГЕРБ-СДС и зам.-председател на СОС Георги Георгиев.

Той добави, че Терзиев по закон дава отговор за сигурността в града. Кметът на София обаче освен отхвърля да има такава отговорност, само че и напусна съвещанието, тъй като имал „ неотложна “ среща с... комисаря по външна търговия на Обединеното кралство.

„ Не знам за вас, само че съгласно мен проблемите със сигурността в София би трябвало да са по-важни за кмета от външната търговия на друга страна с Европа, поради това че кметът ни не съставлява по търговски въпроси Европейски Съюз... “, съобщи Георгиев.

„ Работното изключително съвещание имаше една цел - да изслушаме виновните органи за ограниченията, които са подхванати и ще се подхващат, с цел да подсигуряват сигурността на жителите в столицата. Чухме представителите на Министерство на вътрешните работи и Държавната организация за бежанците “, сподели пред публицисти общинският консултант. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР