Кметът на Смолян Николай Мелемов проведе среща с единствения кандидат

...
Кметът на Смолян Николай Мелемов проведе среща с единствения кандидат
Коментари Харесай

Любо Ганев с ангажимент за зимен волейбол в Пампорово и Смолян

Кметът на Смолян Николай Мелемов организира среща с единствения претендент за ръководител на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев. В нея взе присъединяване и зам.-кметът Марин Захариев.
Основната тематика на диалога беше развиването на придобиващия все по-голяма известност зимен волейбол. Легендарният Любо Ганев изрази подготвеност Смолян и Пампорово да бъдат в основата на бъдещи надпревари и да се трансфорат в самобитен център за зимен волейбол през идващите години, оповестиха от локалната администрация.
" Общината работи в доста положително взаимоотношение с ВК " Родопа Смолян ", като клубът даже организираше пилотно събитие по зимен волейбол за месец март ", означи Мелемов.
С оглед характерната конюнктура и рестриктивните мерки поради COVID-19 беше препоръчано на този стадий събитието да се отсрочи. Според прессъобщението, контрактувано е в Смолян да бъде извършена среща през идващите месеци с представители на Eвропейската конфедерация по волейбол и Българската федерация по волейбол, където да се разяснява провеждането на интернационалните надпревари през идващия зимен сезон.
Кметът Мелемов и Любо Ганев разискаха съвършената организация по финалния шампионат за влизане във Висшата лига по волейбол, който се организира в Смолян. Българската федерация по волейбол регистрира отличните условия в града, построената нова зала, положителните достижения на локалните тимове в националните съревнования по волейбол, както и покачвания интерес на деца към волейбола в Смолян.
Градоначалникът пожела триумф на Любо Ганев на идното общо заседание на Волейболната федерация и изрази предпочитание да се засилят връзките по оста община, федерация, волейболен клуб " Родопа ", с цел да може да продължи възраждането на волейбола в града. От своя страна Ганев засвидетелства цялостната си поддръжка за повече събития в Смолян и развиването на младежкия и професионален спорт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР