Кметът на Сливен Стефан Радев обявява 19 август, понеделник, за

...
Кметът на Сливен Стефан Радев обявява 19 август, понеделник, за
Коментари Харесай

Понеделник е ден на траур в Сливен заради убийството на 7-годишната Кристин

Кметът на Сливен Стефан Радев афишира 19 август, понеделник, за Ден на печал във връзка трагичната гибел на Кристин Георгиева. Той изрича дълбоки съболезнования от негово име и от името на Община Сливен към фамилията на детето, оповестиха от община Сливен.

Кметът показва съпричастност с болката и нещастието на околните на детето. Стефан Радев е безапелационен, че в този тежък миг Община Сливен застава зад роднините на Кристин и удостоверява готовността си да окаже финансова, психична и всяка друга поддръжка, от която имат потребност.

Пред околните кметът на Сливен е поел ангажимент общината да поеме разноските по погребението, което ще бъде идната седмица. „ Дълбоко съм сломен от трагичната гибел на Криси. Изказвам съболезнования на нейните близки. В този тежък миг всички скърбим дружно с тях. Уверявам ги, че могат да разчитат на поддръжка от моя страна. Очаквам и имам вяра, че причинителят на това зверско закононарушение ще бъде осъден с цялата суровост на закона ", показва Стефан Радев.

Снимка: Бойко Кичуков
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР