Кметът на Симитли, който е бивш елитен рефер и спортен

...
Кметът на Симитли, който е бивш елитен рефер и спортен
Коментари Харесай

В Симитли видяха на живо Купата на шампионите, притежание на Реал Мадрид

Кметът на Симитли, който е някогашен първокласен рефер и състезателен активист Апостол Апостолов, съумя да докара същинска футболна легенда от международна големина. А с него – и същински трофей, виждан от всички ни единствено по малкия екран и на фотоси.

В Симитли беше купата на първенците, владеене на Реал Мадрид. Донесе я Лоренцо Санс. Самият той, някогашният президент на „ белия балет “, испанецът, под чието управление Реал Мадрид, подвига два пъти купата на първенците. Лоренцо Санс е в Симитли и през днешния ден ще открие и футболен шампионат, ще гледа по какъв начин играят децата ни в демонстрационен мач.

Санс се срещна с футболни почитатели от Симитли.

Кметът Апостолов го гостоприе в общината. В заседателната зала Санс влезе с шампионската купа, до която Лоренцо Санс даде опция на всеки да се допре. Той пък получи от Апостолов Почетният знак на Симитли, дружно с книги разказващи историята на Симитли и общината, както и коледна бутилка с обичайната българска ракия. Апостолов получи и персонален подарък – фланелка с подписи от всички играчи на „ белия балет “.
 kupa_shamp_liga_sim  sans_apostolov_sim  sans_kupa_1
В залата Лоренцо Санс описа за историята на клуба за годините, в които той е бил отпред, за купите и за неуморния труд на хората, занимаващи се с футбол. Много време отдели за фотоси с почитатели. И с цел да допрян купата на европейските първенци от 1998 година.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР