Кметът на Симитли е агитирал и притеснявал членовете на секцията,

...
Кметът на Симитли е агитирал и притеснявал членовете на секцията,
Коментари Харесай

Кметът на Симитли агитирал на вота, прокуратурата няма да образува досъдебно производство

Кметът на Симитли е пропагандирал и тормозил членовете на секцията, в която синът му е бил претендент за народен представител, само че прокуратурата отхвърли да му образува досъдебно произвеждане.

Това разяснява пред публицисти служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, който взе участие в откриването на образователната година в Академията на Министерство на вътрешните работи.

Министърът посочи, че най-вече сигнали за пазаруване на гласове има против ГЕРБ и Движение за права и свободи, като има и няколко против Българска социалистическа партия и „ Продължаваме промяната “, които са стигнали до формиране на досъдебно произвеждане.

Не е имало по какъв начин кметът на Симитли да бъде арестуван, защото там се е намирал и районният прокурор, под чието управление са се правили дейностите.

Силовият министър заключи, че са съумели да дадат опция за провеждането на почтени избори.

Той добави, че са следени и преносимите секционни комисии, като в Кърджалийско има две формирани досъдебни производства за прилагане на подправени документи. Подобни случаи са открити и в Хасковско.


Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР