Кметът на Симитли Апостол Апостолов публикува на сайта на общината

...
Кметът на Симитли Апостол Апостолов публикува на сайта на общината
Коментари Харесай

Кметът на Симитли: Ска Келер явно е поредната кукла на конци на изкористеното зелено движение

Кметът на Симитли Апостол Апостолов разгласява на уеб страницата на общината своя позиция за визитата в района на съпредседателката на „Зелените“ в Европейския парламент, което, както „Труд“ заяви, се оказа режисирано от „еколози“, тъй че евродепутатката да се срещне единствено с подставени лица.

Позицията на Апостол Апостолов:

Като създател на общинската организация на „ Зелената партия “ през 90-те години, а по-късно и съучредител на „ Партия на зелените “, желая да направя разликите сред тогавашните същински зелени и сегашните комерсиално зелени. Тогава ние се борехме, особено в нашата община за изконните полезности.

Ние се борехме за чист въздух, чиста естествена среда, а не както в този момент „ сътрудниците “ – водени от комерсиални цели, пречат на икономическото развиване на страната. Искам да подчертая, че тогава се борехме против мръсния въздух, против добива на уран в нашата община и срещнахме голяма поддръжка от цялата нация, в случай че щете и от цяла Европа и тогава успяхме да създадем по този начин, че да помогнем на обществото, като спряхме добива му. Така, водени от безкористни цели, помогнахме малко или доста канцерогенните болести да намалеят фрапантно.

В момента какво се случва? Случва се това, че едни псевдо зелени хорица, чиято основна цел е да спрат икономическото развиване на България, не се стъпвали в Пирин, а се демонстрират в телевизионните излъчвания, а по никакъв метод не могат да си показват защо се борят живеещите тук.

Хората, които са най-заинтересовани Пирин да остане в настоящето си положение, сме ние – живущите тук. Дебело желая да подчертая, че над 50% от територията на община Симитли се намира в Пирин планина и ние, хората, които обичаме родното място, няма да позволим да се посегне с неприятна ръка на величието й и да бъде покровителствана от външни ползи. Тези, които пречат да се развива туризмът, ски зоните, като госпожа Ска Келер, която е пристигнала от Европейския парламент, очевидно е следващата кукла на конци, на изкористеното зелено придвижване през последните години. Интересно е за какво Келер се пробва да пречи на развиването на туристическа България, а не на Австрия, Германия и други? За мен не е обикновено тази дама да има вмешателство в нашата страна.

От пресофиса на Келер оповестиха по-рано през днешния ден, че тя идва у нас като политическо лице от еврозелените. Келер разгласи, че Брюксел е с протестърите и ги поддържа. Всъщност евроинституциите няма какво да поддържат, защото „ зелените “ към този момент бяха изобличени, че изказванията им са цялостна неистина.

Интересно е за какво когато обикаляте из Пирин, не се срещнете с локалното население и не чуете гласа на хората, на които им пука за Пирин, а отидохте при едни самозаселили се безусловно отвън всевъзможни закони рафтингари, които сходно на настаняването си, направиха и противозаконен рафтинг център и живеят и се устоят на гърба на локалното население. Призовавам госпожа Келер да се срещне с хората, които живеят тук, а не с нарушителите на закона.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР