Кметът на Шумен Любомир Христов се срещна днес със състезатели

...
Кметът на Шумен Любомир Христов се срещна днес със състезатели
Коментари Харесай

Любомир Христов поздрави кикбоксьорите от спортен клуб „Шуменска крепост“

Кметът на Шумен Любомир Христов се срещна през днешния ден със състезатели от спортния клуб „ Шуменска цитадела “, които направиха доста мощно показване на държавното състезание по кик бокс в жанр „ лоу кик “.

В надпреварата, което се организира в зала „ Арена Шумен “, те завоюваха общо 24 медала и сграбчиха купата в отборното класиране на шампионата. По време на срещата кикбоксьорите демонстрираха и част от завоюваните титли.

Любомир Христов поздрави младите спортисти и техния треньор Галин Методиев за триумфа. Той им благодари за достойното показване. „ За следващ път показахте, че бойните спортове в града са на доста високо равнище. Гордеем се с вас. Пожелавам ви още доста победи и завоювани оценки “, сподели кметът. Христов насочи поздравления и към управлението на клуба за организацията като хазаин на надпреварата, което към този момент се е трансформирало в обичайно събитие за Шумен.

За да подкрепи подготовката на състезателите от Семеен кодекс „ Шуменска цитадела “, Любомир Христов съобщи още, че общинската администрация ще закупи и подари на клуба спортна екипировка и боксови ръкавици за тренировки. Тъй като една част от състезателите не участваха на срещата, кметът връчи на Галин Методиев и приветствен адрес до всички спортисти и треньори във връзка отличното показване в шампионата.

Галин Методиев благодари за хубавите думи и показа, че е разчувстван от този жест на внимание. От свое и от името на всички състезатели той изрече признателност към общината за поддръжката през годините и за чудесните условия в зала „ Арена Шумен “ по време на провеждането на държавното състезание по кик бокс.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР