Кметът на Шумен Любомир Христов подари на екипажа от областния

...
Кметът на Шумен Любомир Христов подари на екипажа от областния
Коментари Харесай

Кметът на Шумен награди победителите от рали България“ Мартин Сурилов и Здравко Здравков

Кметът на Шумен Любомир Христов подари на екипажа от регионалния град Мартин Сурилов и Здравко Здравков, който плакети с изображение на Мадарския конник и ваучер за 1000 лв., оповестиха от пресцентъра на общинската администрация.

„ Това е в действителност огромно достижение. Вашият триумф е триумф и за Шумен, тъй като продължава най-хубавите обичаи на този спорт в нашия град. Ценим труда и упоритостта, с които постигнахте тези резултати “, сподели Христов по време на срещата с двамата шуменските състезатели, представен от общинския пресцентър.

Пилотът Мартин Сурилов съобщи, че е доста благополучен от успеха.

„ Въпреки, че за автомобилните състезатели в България е доста мъчно, постоянно съм желал да го направя тъкмо по този начин, професионално – и като подготовка, и като резултат, както го вършат по света “, означи той.

По думите на навигатора му Здравко Здравков, това е най-големият техен триумф.

" И преди сме печелили, само че това е резултатът, който сме чакали към този момент съвсем 20 години и в действителност доста се радваме, че успяхме да го реализираме “, добави Здравков.

Шуменският екипаж Мартин Сурилов и Здравко Здравков победи и в рали " Стари столици ", а при започване на сезона приключи на второ място в рали „ Твърдица “.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР