Кметът на Септември Марин Рачев бе изведен от сградата на

...
Кметът на Септември Марин Рачев бе изведен от сградата на
Коментари Харесай

Карат кмета на Септември на разпит в София

Кметът на Септември Марин Рачев бе изведен от постройката на общината. Пред публицистите той съобщи, че оказва цялостно подпомагане на проверяващите и има вяра в българското правораздаване, съобщи. По думите му той не е арестуван, а ще бъде отведен за разпит в София.

се организира през днешния ден в община Септември. Тази заран Марин Рачев и чиновниците в администрацията му бяха докарани наложително в Общината. Това е първата акция по закона „Антикорупция“. Разследващите организираха претърсвания в кабинетите и частни домове.

Пред постройката на общината има доста локални хора и представители на медиите. Граждани се оплакват, че имат да правят персонална работа в общината, само че не могат да влязат в нея. Достъпът до постройката е стеснен от чиновници на Бюрото по отбрана. Същото е и ситуацията в Пазарджик, към постройките, в които има офиси или жилища на Рачев. Обиски са били осъществени и в къщата му в Септември.

Сигналът против Рачев е бил изпратен в Специализираната прокуратура през август предходната година от предприемчив комитет „ Да спасим Община Септември “.

Вчера градоначалникът на Септември навърши 44 години. Той е законно определен с листата на ГЕРБ на постоянните избори за локални органи на властта, които се състояха през 2015 година

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР